Nemzetközi Projektek

BETT Show 2018

A 2018. évi British Educational Training and Technology Show (BETT) nemzetközi oktatástechnológiai kiállításon a magyar pavilon teljeskörű kivitelezésével kapcsolatos dokumentumok az alábbi linkeken érhetőek el.

Műszaki leírás

Kivitelezési szerződés

Részletes árajánlat

Közbeszerzési dokumentumok

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételre felhívott gazdasági szereplők

Bontási jegyzőkönyv

INTERREG Danube Transnational Programme

Az EcoInn Danube egy ökoinnovációs fejlesztések támogatását célzó projekt. A téma hangsúlyosan a megújuló energiákra és az energiahatékonyságra fókuszál. Kiemelt cél a témával kapcsolatos K+F+I eredmények létrehozásának erősítése és regionális-nemzetközi szinten történő terjesztése, a fejlesztők és az ipari felvevő oldal üzleti kapcsolatainak erősítése.

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. egy 16 fős konzurcium tagjaként vesz részt a pályázatban. Társaságunk a projekt keretében a hazai ökoinnovációs helyzet felmérésében, a szakértői adatbázis összeállításában és az egyik munkacsoport vezetőjeként a pilot projektek összeállításában vállalt szerepet.
Az EcoInn Danube projekt során képződő szakmai adatbázis, illetve a kialakuló kapcsolatrendszer hatékonyan támogatja a Digitális Exportfejlesztési Stratégiában és a Digitális Startup Startégiában való közreműködésünket.

A projekt időtartama: 2016. december – 2019. május (30 hónap)

További információk a projektről.

Az Excellence-in-ReSTI projekt célja a kutatási, szociális és technológiai innovációs projektmenedzsment képességek fejlesztése, az együttműködések elősegítése, tudásbázis kialakítása és tanácsadás nyújtása, azzal a céllal, hogy a Duna régió országainak pályázati abszorpciós képessége jelentős mértékben megnövekedjen.
A Digitális Jólét Nonprofit Kft. egy 12 fős konzurcium tagjaként vesz részt a pályázatban. Társaságunk a projekt keretében a hazai innovációs projektek helyzetének felmérésében, a szakértői adatbázis összeállításában és a projekt eredményeként létrejövő távoktatási rendszer szellemi tulajdon és technológia transzfer moduljának összeállításában vállalt szerepet.

Az Excellence-in-ReSTI projekt kapcsán kialakításra kerülő nyílt forrású oktatási modul és a kialakuló nemzetközi kapcsolatrendszer hozzájárul a régiós tapasztalatok megismeréséhez, szintetizálásához, és ezáltal a Digitális Oktatási Stratégia eredményesebb megvalósításához.

A projekt időtartama: 2017. február- 2019. július (30 hónap)

További információk a projektről.

International Visegrad Fund Strategic Grants

A „Központi értékek – közös örökségünk a kortárs közép-európai designban” projekt célja, hogy a közös közép-európai gyökereink, a kézműves és formatervezési hagyományok, valamint ezek 21. századi továbbélése kapcsolatát a piacképesség szempontjából vizsgálja meg és konkrét, valós válaszokat adjon a témában érdekelt designerek, befektetők és más szakemberek kérdéseire.
A Digitális Jólét Nonprofit Kft. konzorciumvezetőként vesz részt a pályázatban, amelynek a nagyobbik része már megvalósult a 2016-os Design Hét Budapest ideje alatt. A témával kapcsolatos kiállítás, szakmai konferencia, illetve befektetői workshop került megszervezésre, amelyet 2017 első felében a projekt partner visegrádi országokban speciális workshopok egészítenek ki.

A projekt időtartama: 2016. szeptember – 2017. augusztus (12 hónap)

A projektről készült tájékoztató kiadvány.

További információk az International Visegrad Fund pályázatairól.